SSC-I op Tech Event over Cloud & Automation

Op donderdag 27 mei vindt een gratis online Tech Event plaats, speciaal voor geïnteresseerden in Cloud, Automation en werken in het Noorden. De organisatie van het evenement is in handen van Werken voor Nederland.

Tech Event 2021

Deelnemers aan het event krijgen de kans om kennis te maken met interessante projecten op het gebied van Cloud en Automation binnen de Rijksoverheid. Namens SSC-I vertellen Leo Veldkamp (operationeel manager desktop hosting 2 & automation) en Rudie Missoorten over hun werk op het gebied van Automation.

Daarnaast kom je tijdens het event meer te weten over ons werk en de carrièremogelijkheden bij SSC-I.

Maak kennis met ons!

Ben jij een IT’er en vind je het leuk om een scherper beeld te krijgen van ons ICT-werk ? Of ben je benieuwd waar wij op het gebied van Automation mee bezig zijn? Meld je dan aan voor het gratis online Tech Event op donderdag 27 mei en maak kennis met ons. Voor meer informatie over het programma of aanmelden kun je terecht op de website van UBRijk.