Automation platform SSC-I 'ontdubbelt' werk

Recent verscheen op Tweakers.nl een uitgebreid artikel over het Automation platform van SSC-I. Coördinator Irvin Kluft van Team Automation legt daarin onder meer uit dat daarmee werk kan worden ontdubbeld.

Automation platform SSC-I 'ontdubbelt' werk

“Door workflows te standaardiseren en te automatiseren, is SSC-I in staat verschillende producten, zoals VM’s en databaseclusters, sneller op te leveren. Processen die voorheen twee weken of zelfs langer duurden, kosten hierdoor minder dan een uur,” legt Irvin in het artikel uit.

Hij gaat in het verhaal – dat echt voor hardcore IT-ers is geschreven - ook in op het aanmaken van nieuwe VM’s, de kernprincipes van het automation platform, de integratie van oude componenten en geeft aan dat systemen als het ware voorspelbaar worden.

Het hele artikel lees je op Tweakers.

Het artikel is tot stand gekomen door een samenwerking van SSC-I, WerkenvoorNederland en de redactie van Tweakers.