Vestiging Veenhuizen zoekt trainees

Sinds kort staan er nieuwe vacatures open voor junior en medior-traineeships. Het betreft vijf traineeplekken bij de Justitiële ICT Organisatie, vestiging Veenhuizen. Het gaat om Junior applicatiebeheerders, Junior technisch beheerders en een Applicatiebeheerder met enige jaren werkervaring in de ICT.

Beeld: ©Justitiële ICT Organisatie

Traineeships

Als trainee word je in een periode van een half jaar opgeleid in ons vakgebied. Je volgt een mix van opleidingen, waarmee je jouw technische skills en human skills ontwikkelt. Naast deze trainingen werk je met medetrainees aan een intern project en draai je mee op de afdeling waar je uiteindelijk komt te werken. Iedere trainee krijgt een personal coach, die beschikbaar is voor alle vragen en regelmatig een voortgangsgesprek heeft.
Na het traineeship ga je op onze vestiging in Veenhuizen aan de slag en werk je mee aan het beschikbaar stellen en houden van de digitale werkplek voor onze collega’s.

Meer weten?

Lijkt dit jou wat? Kijk dan op Werken voor Nederland voor meer informatie over de vacatures of om direct te solliciteren.