Rijksrally over Digitale werkplek van 2022

Op donderdag 25 november vindt van 15.00 – 17.00 uur de zevende ICT Rijksrally plaats. Dit online event kent dit jaar als thema ‘De digitale werkplek van 2022’ en wordt gehost door het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB).

Samenwerking Rijk Noord

De ICT Rijksrally is een initiatief van Samenwerking Rijk Noord en gericht op verbinding en samenwerking tussen ICT’ers van de Rijksoverheid in het Noorden. De rally biedt ICT’ers de mogelijkheid om hun eigen kennisnetwerk te vergroten en te zien wat er in hun vakgebied speelt bij andere rijksdiensten. Andere organisaties die naast de Justitiële ICT Organisatie deelnemen zijn: DUO, ODC-Noord, DICTU, RDW en Justid.

Interesse?

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar samenwerkingrijknoord@rijksoverheid.nl en is uitsluitend mogelijk voor medewerkers van de Rijksoverheid.