ICT RijksRally over Robotgestuurde Proces Automatisering

Op donderdag 9 juni vindt de tiende editie van de ICT RijksRally plaats, bedoeld voor de noordelijke rijksmedewerkers met een achtergrond of interesse in ICT. De bijeenkomst vindt plaats bij de Justitiële ICT Organisatie in Veenhuizen en duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

Het thema dat dit keer centraal staat is Robotgestuurde Proces Automatisering (RPA). Tijdens de rally is er ook ruimte voor ontmoeting met collega's van andere rijksdiensten. 

De ICT RijksRally wordt gefaciliteerd door het samenwerkingsverband "Samenwerking Rijk Noord". SRN is een netwerkorganisatie met als doel organisaties zoals overheidsdiensten, onderwijs en ondernemers bij elkaar te brengen om samen te werken en kennis te delen onder het motto "Samen Sterk, slim en aanstekelijk".

Wil je deelnemen aan het event? Stuur dan een mail naar: samenwerkingrijknoord@rijksoverheid.nl

Beeld: ©Justitiële ICT Organisatie