Vestiging Veenhuizen wint regioprijs Hybride Werkgever van het jaar

De Justitiële ICT Organisatie in Veenhuizen is uitgeroepen tot regionale winnaar van de beste hybride werkgever van het jaar. Onze vestiging in Veenhuizen krijgt deze prijs vanwege de uitgebreide mogelijkheden en flexibiliteit die zij bieden met betrekking tot het hybride werken.

Taco Ruiten, teamleider in Veenhuizen nam de prijs in ontvangst.De Justitiële ICT Organisatie biedt zijn werknemers goede mogelijkheden om thuis te werken, gecombineerd met het werken op kantoor. Ook de optie om online te vergaderen waarbij gebruik gemaakt wordt van grote schermen is een mooi voorbeeld van het integreren van hybride werken. Binnen Veenhuizen blijven we initiatieven bedenken om het hybride werken voor onze medewerkers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo willen we met het oog op hybride werkplekken nog enkele veranderingen aanbrengen in de inrichting van het pand.”

Zo Werkt Het is dit jaar op zoek gegaan naar de beste hybride werkgevers van Nederland.  Onze organisatie werd uitgeroepen tot regionale winnaar van Drenthe in de categorie van 50 tot 200 werknemers. De Justitiële ICT Organisatie dingt met het winnen van de regioprijs nu ook mee naar de landelijke prijs. Deze wordt op 14 juni bekendgemaakt.

Beeld: ©Justitiële ICT Organisatie