Onsite Service Support voorzien van nieuwe dienstkleding

De Onsite Service Support (OSS) draagt vanaf heden nieuwe dienstkleding. De nieuwe kleding is comfortabel, representatief en wordt gedragen door het hele team van de buitendienst en een deel van de medewerkers van de binnendienst.

Beeld: ©Justitiële ICT Organisatie

De OSS’ers zijn dagelijks onderweg en rijden het hele land door om onze klantlocaties te bezoeken voor onder andere het uitleveren van telefoons en laptops. Tijdens hun werk bezoeken zij diverse opdrachtgevers. Goed zittende kleding, maar ook representatief en veilig in allerlei situaties, is daarbij onmisbaar.

De nieuwe dienstkleding voldoet aan alle wensen en bestaat uit verschillende items. Zo is er voor iedere medewerker en voor iedere situatie een passende keuze. Er is gekozen voor meerdere tinten blauw en de kleding is voorzien van onze naam en rijkslogo.