Werken met Ansible Automation Platform

Het team Platformen Ontwikkeling van de Justitiële ICT Organisatie heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan de invoering van het Ansible Automation Platform (AAP).

Door te automatiseren met AAP blijven zelfs hele clusters van systemen (denk aan servers, toepassingen, gegevens of apparaten), die gezamenlijk een gedefinieerd proces ondersteunen op het hoogste serviceniveau van veiligheid draaien. Deze systemen zijn ook veel sneller aan te passen of uit te breiden. De overgang naar het nieuwe platform is in volle gang. Uiteindelijk kunnen we daarmee sneller dan voorheen, opleveren aan opdrachtgevers en maken we het werk veiliger en gebruiksvriendelijker.

Praktijkverhaal

Wil je meer weten over de technische kant van het Ansible Automation Platform? Lees dan het verhaal van Thijs.