Kom bij ons langs tijdens de Week van de Uitwisseling

Deze week start in het Noorden de inschrijving voor de Week van de Uitwisseling. Ook de Justitiële ICT Organisatie doet met haar vestiging in Veenhuizen mee en biedt medewerkers van deelnemende organisaties uit de regio de mogelijkheid een kijkje bij ons te nemen.

Maak kennis met ons (werk)

In Veenhuizen zetten we op dinsdag 6 juni onze deuren open voor geïnteresseerde medewerkers uit andere (rijks)organisaties. Het programma bestaat uit een algemene presentatie en een gezamenlijke lunch. Ook is er die dag volop gelegenheid om met onze medewerkers in gesprek te gaan over het werk dat wij doen.

Inschrijven

Ben jij een noordelijke (rijks)medewerker en doet jouw organisatie mee aan de Week van de Uitwisseling (van 5 tot en met 9 juni 2023)? Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met onze collega’s en kennis opdoen over ons werkveld? Geef je dan op via de website van Werken in Friesland. Inschrijven is mogelijk van 7 tot en met 31 maart.

Meer weten?

Wil je meer weten over het evenement en de overige deelnemende rijksdiensten? Neem dan een kijkje op de website van Samenwerking Rijk Noord.

Beeld: ©Justitiële ICT Organisatie