Opdrachtgeversdag: ‘Samen naar de toekomst’

Voor onze relaties en opdrachtgevers vond donderdag 22 juni onze eerste Opdrachtgeversdag plaats, vanuit onze nieuwe rol als zelfstandig agentschap. Tijdens het event kwamen deelnemers van de verschillende opdrachtgeversorganisaties én collega’s van de Justitiële ICT Organisatie bijeen om in gesprek te gaan over innovatie en samenwerken. Maar óók om te luisteren naar de inspirerende sprekers van deze opdrachtgeversdag.

Paneldiscussie tussen algemeen directeur JIO en directeur Informatievoorziening DI
Beeld: ©Justitiële ICT Organisatie
v.l.n.r. Gastspreker Richard van Hooijdonk, Marcel Hoogland, algemeen directeur Justitiële ICT Organisatie en Hennie Brands, directeur Informatievoorziening DI en CIO bij DJI

Inspireren

Ruim 100 deelnemers waren naar het event in theater Amare in Den Haag gekomen om zich te laten inspireren over het digitaal werken en leven in de nabije toekomst. Vanuit de Justitiële ICT Organisatie waren collega’s van Accountmanagement, Servicemanagement en het management aanwezig. Met als thema ‘Samen naar de toekomst’ was het een middag vol interactie, boeiende onderwerpen en deskundige sprekers.

Organisatie van de toekomst

Gastspreker van de dag was Richard van Hooijdonk. Als futurist en trendwatcher op het gebied van nieuwe technologie nam hij de zaal mee in de wereld van robots en kunstmatige intelligentie. Ook deelde hij zijn visie op het nieuwe leiderschap en hoe overheidsorganisaties slimmer kunnen inspelen op de nieuwe technologische ontwikkelingen.

Productmanager Thessa Belt geeft een kijkje in de Innovatie-agenda van de Justitiële ICT Organisatie
Beeld: ©Justitiële ICT Organisatie

Innovatie-agenda

Productmanager Thessa Belt gaf een kijkje in de Innovatie-agenda van de Justitiële ICT Organisatie. Opdrachtgevers kregen zo een beeld van de nieuw te ontwikkelen gezamenlijk dienstverlening die ontwikkeld gaat worden vanuit het innovatieproces.
De paneldiscussie over ‘Veiligheid en Innovatie: een goede combinatie?’ onder leiding van Richard van Hooijdonk, werd gehouden tussen algemeen directeur van de Justitiële ICT Organisatie Marcel Hoogland en Hennie Brands, directeur Informatievoorziening DI, tevens CIO bij DJI. 
Stand-up comedian Tom Sligting zorgde op geheel eigen wijze voor een wrap up van de middag. De Opdrachtgeversdag werd afgesloten met een borrel.

Succesvolle dag

Algemeen directeur Marcel Hoogland was heel tevreden over het verloop van de dag. “We kunnen terugkijken op een succesvolle Opdrachtgeversdag. Het was een mooie ervaring met onze opdrachtgevers samen en de dag heeft geholpen ons dichter bij elkaar te brengen."