Met onze ICT werken wij aan een veilig Nederland

Wij zijn de Justitiële ICT Organisatie: ICT’ers die het justitieveld door en door kennen. Door onze inspanningen kunnen vele rijkscollega’s hun werk makkelijk en efficiënt doen. Wij zorgen voor de juiste hard- en software op werkplekken, overal in Nederland, in de vorm van op maat gemaakte apps, systemen en applicaties. Wij ontwikkelen veilige cloud-omgevingen, waardoor onze collega’s overal kunnen werken: op een werkplek, thuis en onderweg. En altijd veilig.

*Spannende muziek speelt*

We zien spannende beelden van ICT’ers die hard aan het werk zijn.

*Spannende muziek wordt rustiger*

Voiceover: Werken aan een veilig Nederland, aan een rechtvaardige samenleving. Dat is wat ons bij de Justitiële ICT Organisatie drijft. Daardoor kunnen onze rijkscollega's overal werken. Op een werkplek of thuis. Zelfs onderweg, en altijd veilig. Wij zorgen voor hardware en software op werkplekken door heel Nederland. Wij leveren op maat gemaakte apps en systemen en veilige cloudomgevingen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van ICT, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun primaire taak. De Justitiële ICT Organisatie is altijd alert. Want een veilig Nederland begint bij veilige ICT.

*Energieke muziek speelt*

We zien een korte montage van de ICT’ers in verschillende settings. Logo Justitiële ICT Organisatie, Ministerie van Justitie en Veiligheid  verschijnt in beeld.

Beeldtekst: Voor meer informatie bezoek: www.justitieleictorganisatie.nl

*Muziek eindigt*