Oplossingen en innovaties

We zijn voortdurend bezig met het onderzoeken, ontwikkelen en invoeren van nieuwe diensten voor onze opdrachtgevers. Een paar voorbeelden:

Connect!

Overal werken met Connect! Met Connect! kunnen gebruikers waar ook ter wereld en via elk apparaat verbinding maken met hun werk. De inlogcode krijgen ze op hun mobiele telefoon. Connect!  Is snel, gemakkelijk en goedkoop vergeleken met concurrenten.

App-ontwikkeling

We maken toepassingen waarmee gebruikers snel en efficiënt mobiel kunnen werken in verschillende omgevingen en met verschillende (mobiele) apparaten. Ook zorgen we voor een betrouwbare koppeling met alle systemen en netwerken die vernieuwend, gebruikersvriendelijk en veilig is. Zo stellen we de gebruiker centraal.

Eén werkomgeving voor Rijksmedewerkers

We zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Veilige RijksWerkOmgeving (RWO-V). We realiseren een ‘state of the art’ digitale werkomgeving waarmee rijksmedewerkers altijd, overal, gebruiksvriendelijk én veilig toegang hebben tot hun applicaties, data en communicatietools.

Cloud-based diensten

Wij kunnen via het datacentrum in Amsterdam rijksclouddiensten aanbieden aan alle organisaties binnen de rijksoverheid. Verschillende klanten maken al hier al gebruik van.

ICT in Rijkskantoren

In ‘het nieuwe rijkskantoor’ werkt de rijksambtenaar flexibel en eigentijds. Wij leveren ICT-diensten die gericht zijn op de toekomst. Daarmee kunnen  gebruikers toegang krijgen, vergaderingen aanvragen, overal bellen, werken en printen.

Security testing en advies

ICT-voorzieningen van de overheid moeten veilig, stabiel en betrouwbaar zijn. Wij hebben een security onderzoeksteam dat in opdracht security onderzoeken uitvoert op systemen en netwerken, met als doel kwetsbaarheden te ontdekken. Deze onderzoeken laten zien hoe een kwaadwillende een systeem mogelijk zou kunnen aanvallen. Dit team is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe ICT-systemen, waarbij veiligheid deel is van het ontwerp. Ten slotte geeft het team presentaties en workshops om ambtenaren meer bewust te maken van digitale veiligheid.

Contact

Wilt u meer weten over onze oplossingen en vernieuwingen? Of zoekt u hulp of wilt u een account aanvragen? Neem dan contact met ons op.