Werken bij de Justitiële ICT Organisatie

Vind je het leuk om bestaande systemen om te zetten naar apps? Of nieuwe toepassingen te verzinnen? Help jij ons mee om gevangenen binnen de muren te houden? Zet jij graag je tanden in het ontwikkelen van registratiesystemen, bijvoorbeeld voor de Kinderbescherming? En zie je ook een uitdaging in slimme IT-oplossingen voor repatriëring van afgewezen asielzoekers? Denk dan eens aan een carrière bij de Justitiële ICT Organisatie.

De Justitiële ICT Organisatie is de toonaangevende leverancier van IT-oplossingen binnen het brede werkveld van het ministerie van Justitie en Veiligheid. In Gouda, Zeist/Soesterberg of Veenhuizen werk je samen met 550 collega’s in uiteenlopende, specialistische ICT-functies aan uitdagende IT-projecten.

Medewerkers van de Justitiële ICT Organisatie maken het verschil voor de opdrachtgever. En om het beste in ze naar boven te halen, investeert de Justitiële ICT Organisatie veel in zijn medewerkers: er is een opleidingsbudget met vele mogelijkheden en er is een IT-academy, die zorgt voor permanente mogelijkheden voor Leren & Ontwikkelen.

Word jij onze collega?

Lees de verhalen van onze collega's en ontdek hoe het is om als professional te werken bij de Justitiële ICT Organisatie . Misschien ben jij wel onze nieuwe collega.

Vacatures

De vacatures bij de Justitiële ICT Organisatie vind je bij de ICT-vacatures van de Rijksoverheid. Werk je al voor de overheid? Kijk dan op je werkplek op de Mobiliteitsbank.

Stages en traineeships

Zoek je nog geen baan, maar ben je op zoek naar een stageplek? Bij de Justitiële ICT Organisatie zijn er volop mogelijkheden, ook als je geen ICT'er bent. Kijk gerust eens op onze pagina over stages.

Wie wil deelnemen als trainee, kan dat doen via het Rijkstraineeprogramma voor ICT.